Tuesday 28. February 2017

Leisure activities and cultural sightseeing

Holidays at the Castle

During the months of July and August, you are welcome to spend your holidays at the castle. Relax at this special retreat. Enjoy our cultural and spiritual off erings. Discover the royal palaces, the Fünfseenland (the area of fi ve lakes), the Pfaff enwinkel region, and the local museums. With public transportation you can reach the Bavarian capital of Munich in next to no time.

Here are some proposal links, what you can do in your leisure time in and around Tutzing.

Preview:

Kanzelrede - mit Simone Fleischmann
12. März 2017

Kirche öffnet sich der Welt! Kanzelreden finden ihre Themen in jeder ernsthaften Auseinandersetzung mit dem geistigen, politischen, sozialen und kulturellen Leben.

Krise der Parteiendemokratie?
Krise der Volksparteien?
24. - 26. März 2017

Der Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische Strategien.
Frühjahrstagung des Politischen Clubs - Es ist nur noch die reine Vortragsteilnahme möglich!