Tuesday 24. October 2017

Leisure activities and cultural sightseeing

Holidays at the Castle

During the months of July and August, you are welcome to spend your holidays at the castle. Relax at this special retreat. Enjoy our cultural and spiritual off erings. Discover the royal palaces, the Fünfseenland (the area of fi ve lakes), the Pfaff enwinkel region, and the local museums. With public transportation you can reach the Bavarian capital of Munich in next to no time.

Here are some proposal links, what you can do in your leisure time in and around Tutzing.

Preview:

Reformationsjubiläum 2017: Was es bewegt, bedeutet und bewirkt
Ökumenisches Podiumsgespräch
31. Oktober 2017

Vor 500 Jahren nahm die Reformation Martin Luthers ihren Anfang. Was bedeutet sein Anliegen heute? Was trennt? Was verbindet?
Gemeinsam Christus feiern - eine Kooperation mit der Katholischen und Evangelischen Kirchengemeinde Tutzing

Deutschland nach der Wahl
Rückblick auf ein (politisch) turbulentes Jahr 2017
17. - 19. November 2017

Der Politische Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische
Strategien.
Herbsttagung des Politischen Clubs -  Es ist nur noch eine Teilnahme an den Vorträgen möglich!
.