Tuesday 28. February 2017

Circle of Friends

Since 1949 the Circle of Friends, a non-profi t society, has been supporting and promoting the work of the Evangelische Akademie Tutzing. Currently there are 21 local circles of friends all over Bavaria that comprise more than 1,500 members. Its activities include lectures and trips, as well as the “Bayerntag” (Bavaria Day) and a summer conference in Tutzing.

Preview:

Kanzelrede - mit Simone Fleischmann
12. März 2017

Kirche öffnet sich der Welt! Kanzelreden finden ihre Themen in jeder ernsthaften Auseinandersetzung mit dem geistigen, politischen, sozialen und kulturellen Leben.

Krise der Parteiendemokratie?
Krise der Volksparteien?
24. - 26. März 2017

Der Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische Strategien.
Frühjahrstagung des Politischen Clubs - Es ist nur noch die reine Vortragsteilnahme möglich!