Tuesday 24. October 2017

Conference in the Castle

You are looking for an appropriate venue to organise conferences or other events?
The Evangelische Akademie Tutzing offers you the premises of the Tutzing castle for events during the week from Monday to Friday.

Catering and facility services:
The Tutzing castle has its own restaurant with a capacity of 110 seats available as well as additional rooms for banquets, buffets, concerts and other festive events. Moreover you will find a number of local restaurants offering Bavarian and international cuisine in the vicinity of the castle.

Parking:
There are about 50 parking spaces available directly in front of the building.

Preview:

Reformationsjubiläum 2017: Was es bewegt, bedeutet und bewirkt
Ökumenisches Podiumsgespräch
31. Oktober 2017

Vor 500 Jahren nahm die Reformation Martin Luthers ihren Anfang. Was bedeutet sein Anliegen heute? Was trennt? Was verbindet?
Gemeinsam Christus feiern - eine Kooperation mit der Katholischen und Evangelischen Kirchengemeinde Tutzing

Deutschland nach der Wahl
Rückblick auf ein (politisch) turbulentes Jahr 2017
17. - 19. November 2017

Der Politische Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische
Strategien.
Herbsttagung des Politischen Clubs -  Es ist nur noch eine Teilnahme an den Vorträgen möglich!
.