Tuesday 28. February 2017

Conference in the Castle

You are looking for an appropriate venue to organise conferences or other events?
The Evangelische Akademie Tutzing offers you the premises of the Tutzing castle for events during the week from Monday to Friday.

Catering and facility services:
The Tutzing castle has its own restaurant with a capacity of 110 seats available as well as additional rooms for banquets, buffets, concerts and other festive events. Moreover you will find a number of local restaurants offering Bavarian and international cuisine in the vicinity of the castle.

Parking:
There are about 50 parking spaces available directly in front of the building.

Preview:

Kanzelrede - mit Simone Fleischmann
12. März 2017

Kirche öffnet sich der Welt! Kanzelreden finden ihre Themen in jeder ernsthaften Auseinandersetzung mit dem geistigen, politischen, sozialen und kulturellen Leben.

Krise der Parteiendemokratie?
Krise der Volksparteien?
24. - 26. März 2017

Der Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische Strategien.
Frühjahrstagung des Politischen Clubs - Es ist nur noch die reine Vortragsteilnahme möglich!