Tuesday 28. February 2017

Welcome

The Evangelische Akademie Tutzing

Hold your meeting with us!

Each year, over 6,000 people attend conferences held at the Evangelische Akademie Tutzing, including some that are organized by companies, organisations, as well as educational and research institutions on their own behalf.  We off er venues for retreats, seminars and conferences.

If you are looking for a suitable setting for your meetings and events, we will gladly submit an offer.

Udo Hahn
President of the Akademie

You can find more about us Leitet Herunterladen der Datei einhere.

Preview:

Kanzelrede - mit Simone Fleischmann
12. März 2017

Kirche öffnet sich der Welt! Kanzelreden finden ihre Themen in jeder ernsthaften Auseinandersetzung mit dem geistigen, politischen, sozialen und kulturellen Leben.

Krise der Parteiendemokratie?
Krise der Volksparteien?
24. - 26. März 2017

Der Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische Strategien.
Frühjahrstagung des Politischen Clubs - Es ist nur noch die reine Vortragsteilnahme möglich!