Tuesday 24. October 2017

Welcome

The Evangelische Akademie Tutzing

Hold your meeting with us!

Each year, over 6,000 people attend conferences held at the Evangelische Akademie Tutzing, including some that are organized by companies, organisations, as well as educational and research institutions on their own behalf.  We off er venues for retreats, seminars and conferences.

If you are looking for a suitable setting for your meetings and events, we will gladly submit an offer.

Udo Hahn
President of the Akademie

You can find more about us Leitet Herunterladen der Datei einhere.

Preview:

Reformationsjubiläum 2017: Was es bewegt, bedeutet und bewirkt
Ökumenisches Podiumsgespräch
31. Oktober 2017

Vor 500 Jahren nahm die Reformation Martin Luthers ihren Anfang. Was bedeutet sein Anliegen heute? Was trennt? Was verbindet?
Gemeinsam Christus feiern - eine Kooperation mit der Katholischen und Evangelischen Kirchengemeinde Tutzing

Deutschland nach der Wahl
Rückblick auf ein (politisch) turbulentes Jahr 2017
17. - 19. November 2017

Der Politische Club ist ein Seismograph für gesamtgesellschaftliche Debatten. In Zeiten radikaler Umbrüche gibt er Impulse für weitsichtige politische
Strategien.
Herbsttagung des Politischen Clubs -  Es ist nur noch eine Teilnahme an den Vorträgen möglich!
.